Välkommen...

till några sköna dagar i närvaro med dig själv, med årstiden och med själva varandet. I Roslagens famn på en egen liten ö i Väddöviken. Här vill vi utforska och uppleva förundran och hur den kan berika våra liv.

Vi bjuder in till naturupplevelser, guidning till närvaro, lekfullt utforskande av den mognade sommarens gåvor och dig själv, meditationer och mjuk inkännande morgonyoga, så mycket eller så lite du vill. Allt för att du ska kunna uppleva nuets magi med öppna sinnen, mötas dig själv och bli påfylld.

I en liten grupp med max 9 deltagare.

Kurs, mat och boende 

Alla måltider är vegetariska och kärleksfullt tillagade, enkelt men bekvämt boende i delade rum precis vid vattenbrynet. Material till alla övningar och vår fullständiga uppmärksamhet på att du ska ha det så bra som möjligt ingår naturligtvis. 

Det finns fem enkelrum och två rum med två sängar så möjlighet till enkelrum finns om du är tidigt ute.

Vi inleder med ett kvällsmål på torsdagskvällen och avslutar med lunch och fika på söndagen.

Ankomst 16.00 torsdag
Avrundning 13.00 söndag 
​(tiderna kan komma att justeras något för att matcha bussförbindelserna)

Platsen vi ska vara på ligger nära Grisslehamn och har bil och bussförbindelse.

Nästa retreat är 29-1 Aug hör gärna av dig om du är intresserad av att vara med, planering pågår  

Välkommen!

Önskar, Karin Mehlis, yoga och meditationslärare, landskapsarkitekt & ägare av den förunderliga platsen vi ska vara på, och Marie Eriksson Osborne, samtalsterapeut i psykosyntes & symbolterapi, passionerad matlagare, trädgårdsentusiast och mycket annat