Välkommen...

till några sköna försommardagar i närvaro med dig själv, med försommaren och med själva varandet. I Roslagens famn på en egen liten ö i Väddöviken. Här vill vi utforska och uppleva förundran och hur den kan berika våra liv.

Vi bjuder in till magiska naturupplevelser, guidning till närvaro, lekfull kreativitet med färger, meditation i sommarnatten och mjuk inkännande morgonyoga, så mycket eller så lite du vill. Allt för att du ska kunna uppleva försommarens magi med öppna sinnen och bli påfylld.

Fredagen den 9:e - söndag 11:e Juni, när sommaren är precis nyvaken, i en liten grupp med max 9 deltagare.

Allt ingår

6 måltider med vegetarisk kärleksfullt tillagad mat, enkelt men bekvämt boende i delade rum precis vid vattenbrynet, material till övningar och vår fullständiga uppmärksamhet på att du ska ha det så bra som möjligt.

Det finns fem enkelrum och två rum med två sängar så möjlighet till enkelrum finns om du är tidigt ute.

Vi inleder med ett kvällsmål på fredagkvällen och avslutar med lunch och fika på söndagen.

Ankomst 16.00 fredag den 9:e juni
Avrundning 16.00 söndag den 11:e juni
​(tiderna kan komma att justeras något för att matcha bussförbindelserna)

Platsen vi ska vara på ligger nära Grisslehamn och har bil och bussförbindelse.

Detta och kanske nya vänner för livet får du för 3 333kr

Sista anmälningsdag 19:e maj, du säkrar din plats genom att betala in retreatkostnaden. Ingen avbokning eller återbetalning efter detta datum, men du kan överlåta din plats till någon annan.

Välkommen!

Önskar, Karin Mehlis, yoga och meditationslärare, landskapsarkitekt & ägare av den förunderliga platsen vi ska vara på, och Marie Eriksson Osborne, samtalsterapeut i psykosyntes & symbolterapi, trädgårdsentuisast och mycket annat