Möt terapeuten

Marie Eriksson Osborne

diplomerad samtalsterapeut i Psykosyntes,  internationellt certifierad Kundalini Yoga lärare, utbildad i symbolterapi, grön terapi, schamanska tekniker och familjekonstellationer samt diplomerad sömncoach 

Jag använder mig av kunskaper från alla dessa källor och jag letar ständigt nya källor och inspiratörer. Likväl kommer jag ständigt tillbaka till att allt finns inom mig, och dig. Jag älskar att samla grupper där vi kan dela erfarenheter av livet med varandra och jag tycker väldigt mycket om det nära samarbetet i enskilda samtal.

Vid sidan om mitt arbete som terapeut, ägnar jag mig åt skapande i bild och i trädgården och jag arbetar med krav- och behovsanalyser i IT-utvecklingsprojekt. Jag har nästan 40 års erfarenhet av att lyssna, förstå behov och omsätta dem  till drivkrafter.

Jag möter dig där du är i livet och jag tycker det är lika viktigt att vägleda till kraft och dina möjligheter i det dagliga livet som i svåra situationer då allt är mörkt och hoppet ser ut att vara långt borta. 

Du kan träffa mig i Tullinge, söder om Stockholm eller On-line för  enskilda samtal.